Supporting Staff

Head of Secretary Office,
Faculty of Optometry

Image

Niramon Kittiruangcharn

Head of the Graduate School Secretariat Office
Acting in position

Head of the Secretary's Office, Faculty of Optometry
niramon.k@rumail.ru.ac.th
0-2310-8909

Policy And Planning
Subdivision

Image

Kritsada Nakhanakhup

Plan and Policy Analyst, Practitioner Level
kritsada_od@rumail.ru.ac.th
0-2310-8912

Educational Quality Assurance
Subdivision

Image

Monrudee Chuawangkum

Computer Technical Officer, Practitioner Level
monrudee@rumail.ru.ac.th
0-2310-8912

Image

Teerawut Rakthaidee

Educator, Practitioner Level
teerawut.r@rumail.ru.ac.th
0-2310-8000 ต่อ 3521

Administration and General Services Subdivision

Image

Suparuk Baimark

Administration Officer, Practitioner Level
suparuk.b@rumail.ru.ac.th
0-2310-8000 ต่อ 3520

Image

Tanittha Jayavasu

Administration Officer, Practitioner Level
tanittha.j@rumail.ru.ac.th
0-2310-8915

Academic Services
Subdivision

Image

Suwaphat Pramanachote

Administration Officer, Practitioner Level
suwaphat.p@rumail.ru.ac.th
0-2310-8914

Image

Surangkana Pinyoowong

Educator, Practitioner Level
surangkana@rumail.ru.ac.th
0-2310-8906

Image

Kathavut Thaingmit

Educator, Practitioner Level
num.num77@rumail.ru.ac.th
0-2310-8906
Image

Pirawan Petchdang

Educator, Practitioner Level
pirawan.p@rumail.ru.ac.th
0-2310-8914

Finance and Supply
Subdivision

Image

Jamjamrat Seewarom

Finance and Accounting Analyst,
Practitioner Level
jamjamsri.s@rumail.ru.ac.th

0-2310-8000 ต่อ 3521

Image

Lamai Duangchai

Supply Analyst, Practitioner Level
lamai.d@rumail.ru.ac.th
0-2310-8000 ต่อ 3522

Image

S M 1 Sirapob Sompranon

Supply Analyst, Practitioner Level
sirapobs@rumail.ru.ac.th
0-2310-8000 ต่อ 3522

Building and Physical Plant,
Vehicle Subdivision

Image

Pongsak Petsri

Administration Officer, Practitioner Level
pongsak.p@rumail.ru.ac.th
0-2310-8913

Image

Boonsong Kertsaarth

Driver
0-2310-8913

Image

Sompith Sangaiem

Security Gguard
0-2310-8913

นโยบายการใช้ Cookies

เราอาจจะเราใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพในการให้บริการและปรับปรุงบริการ โปรดคลิก "ยอมรับ" (ปุ่มสีเขียว) ในการเปิดใช้งาน Cookies และสามารถคลิก "นโยบายการใช้ Cookies" เพื่ออ่านรายละเอียดเพิ่มเติม